19
SEP
2016

Programi një javor i orientimit për klasat e 10-ta

Medreseja e Tiranës ka nisur sot programin një javor të orientimit për klasat e 10-ta.
Qëllimi i këtij aktiviteti është informimi i nxënësve fitues mbi programin mësimor, aktivitetet shkollore dhe ambientimin sa më të mirë me ambientet e shkollës sonë.
Falë këtij programi nxënësit e klasave të 10-ta do të futen në atmosferën e fillimit të vitit të ri shkollor 2016-2017.

programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-1 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-2 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-3 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-4 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-5 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-6 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-7 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-8 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-9 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-10 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-11 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-12 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-13 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-14 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-15 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-16 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-17 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-18 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-19 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-20 programi-nje-javor-i-orientimit-per-klasat-e-10-ta-21

Leave a Reply

*

captcha *