22
JAN
2016

Program informues me prindërit e nxënësve në medresenë e Tiranës

ë shtunën më datë 07.11.2015 në ambjentet e medresesë së Tiranës u organizua programi informues me prindërit e klasave të njëmbëdhjeta i cili u fokusua në dy tematika:
• Plani dhe puna që do të ndiqet me nxënësit për të arritur rezultate maksimale në proçesin mësimor.
• Informimi i prindërve në lidhje me punën këshillimore të vazhdueshme që bëhet me nxënësit për të maksimizuar performancën.
Mbledhja u mbyll me bashkëbisedime mësues-prindër-nxënës dhe një koktejl të vogël.

Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (1)  Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (3) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (4) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (5) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (6) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (7) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (8) Program informues me prinderit e nxenesve ne medresene e Tiranes (9)

Leave a Reply

*

captcha *