31
MAY
2021

Nga ceremonia e Matura 2021

Medresesja e Tiranës “H. Mahmud Dashi” organizoi festën e maturës me pjesëmarrjen e mësuesve, prindërve të maturanteve dhe vetë maturantet.
Stafi pedagogjik i Medresesë së Tiranës i uron suksese të mëtejshme Maturës 2021.

Leave a Reply

*

captcha *