19
SEP
2016

Medreseja e Tiranës Dhuron Libra!

Medreseja e Tiranës i ka dhuruar libra jashtëshkollor bibliotekës së shkollës 9-vjecare, Skuraj të rrethit Kurbin. Shkolla 9-vjecare Skuraj është vizituar nga nëndrejtori i Medresesë z.Ardit Dragoti ku është pritur nga drejtori i shkollës z. Zef Pjetri i cili falenderoi z.Ardit dhe Medresenë e tiranës për këtë gjest të cmuar solidariteti…

Medreseja E Tiranes Dhuron Libra! (1) Medreseja E Tiranes Dhuron Libra! (2) Medreseja E Tiranes Dhuron Libra! (3) Medreseja E Tiranes Dhuron Libra! (4) Medreseja E Tiranes Dhuron Libra! (5)

Leave a Reply

*

captcha *