10
NOV
2016

Këndi i leximit

Qeveria e nxënësve e Medresesë së Tiranës “H. Mahmud Dashi” ka ndërmarrë një nismë motivuese dhe nxitëse për leximin e librit nën moton “unë lexoj”. Janë caktuar edhe ambjente të posaçme, në formatin e këndit të leximit, për të lexuar në oraret e pushimit, ose pas mësimit në mjediset e shkollës. Të gjithë nxënësit janë të mirëpritur të ndajnë përshtypjet e tyre mbi librat që janë duke lexuar.

kendi-i-leximit-2 kendi-i-leximit-3 kendi-i-leximit-4 kendi-i-leximit-5 kendi-i-leximit-6 kendi-i-leximit-7

Leave a Reply

*

captcha *