22
JAN
2016

Finalizohet konkursi i ezanit në Medresenë e Tiranës

Në këtë konkurs të organizuar nga Medreseja e Tiranës morën pjesë 25 nxënës. Konkursi përbëhej nga dy etapa. Etapën e parë mundën ta kalonin vetëm tetë nxënës. Kurse në etapën e dytë që ishte dhe finalja u shpallën 3 nxënësit më të mirë. Konkursi u zhvillua në ambjentet e xhamisë së medresesë ku nxënësve fitues iu dhuruan cmimet nga mësues të medresesë.

Vendin e parë e fitoi nxënësi Leandro Agolli nga klasa 11-A, vendi i dyte u fitua nga Algert Cela nga 8-A dhe vendin e tretë e fitoi Taulant Deda nga 10-A.

Konkursi u ndoq me një interes të madh nga nxënësit e tjerë.

Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (1) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (2) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (3) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (4) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (5) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (6) Finalizohet konkursi i ezanit ne Medresene e Tiranes (7)

Leave a Reply

*

captcha *