Aktivitetet Aktuale

Kryetari Bruçaj vlerëson me Certifikata Mirënjohje nxënësit e medreseve

Kreu i KMSH-së Skender Bruçaj vlerëson nxënësit e Medreseve fitues në olimpiada e konkurse kombëtare

Medresetë, medalje suksesi në arenën ndërkombëtare

Medresetë e Shqipërisë kanë përfaqësuar vendin tonë në shumë konkurse ndërkombëtare mbi fusha të ndr

Presidenti Nishani dekoron Medresenë e Tiranës

Me rastin e 90-vjetorit të themelimit të Medresesë së Tiranës, Kreu i Shtetit shqiptar z. Bujar Nish

Medreseja e Tiranës, një shekull në shërbim të dijes

Me rastin e 90 vjetorit të themelimit të Medresesë së Tiranës, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë orga


Aktivitetet e Kaluara

Takim me Kryeministrin

Takim me Kryeministrin z. Edi Rama dhe Ministren e Arsimit dhe Sportit znj. Lindita Nikolla Nxënësit

Shkolla Verore 2014

Ashtu si dhe Vitet E kaluara edhe Kete vit Medreseja E Tiranës ka organizuar shkollën verore. Shkoll

Takim me Zv. Kryeministrin Z.Niko Peleshi

Drejtori i Medresesë së Tiranës Z. Omer Calis u takua me Zv.Kryeministrin Z.Niko Peleshi në ambjente

Nje Ekskursion Mbreselenes

E shtuna e dates 06.04.2013 do te shenonte nje tjeter rast ne vargun e gjate te  veprimtarive te bas


Video Galeria

Program festiv me rastin e Kurban Bajramit

Program festiv me rastin e Kurban Bajramit

Program madhështor për Kuranin në Teatrin e Operës dhe Baletit

Program madhështor për Kuranin në Teatrin e Operës dhe Baletit

Himni i Flamurit (Program madhështor për Kuranin)

Himni i Flamurit (Program madhështor për Kuranin)

Toleranca Fetare te Derguarat e Klintonit

Toleranca Fetare te Derguarat e Klintonit